School voor Creatieve Filosofie

Saskia van der Werff-Filosoof Contact:werff.saskia@gmail.com

Filosofische Vaardigheden II; Oefenpraktijk/€48,50

Filosofische Vaardigheden II – Oefenpraktijk- is dé studiegids voor trainers, adviseurs en andere professionals, die op zoek zijn naar vrije denkruimte. Leer stap voor stap filosofische vaardigheden zoals luisteren, kijken, voelen, oordelen, redeneren en spreken. Met de praktische oefeningen bekwaam je je steeds meer in het filosofische ambacht. Het boek biedt je alle ruimte om je leerweg naar eigen inzichten vorm te geven en geeft dé aanzet om filosofische vaardigheden in hun methodische context -Het Socratisch gesprek; Moreel beraad, Filosofisch spel- te begrijpen en toe te passen. Wil je leren filosoferen met deelnemers aan je trainingen, betrokkenen bij je adviestraject, je collega’s of tijdens de uitvoering van multidisciplinaire samenwerkingen, dan is Filosofische Vaardigheden II – Oefenpraktijk- je gids.

Bestellen: Aanschafprijs €48,50 (inclusief verzendkosten/btw). Nadat je het bestelformulier hebt ingevuld, ontvang je automatisch een betalingslink. Zodra we de betalingsbevestiging hebben ontvangen, versturen we je een exemplaar. Bestellen kan via dit formulier.  Bestellen boek Filosofische Vaardigheden II; Oefenpraktijk>>

Meer info: Wil je weten welke vaardigheden in het boek aan de orde komen? Lees dan Inhoudsopgave Filosofische vaardigheden/Oefenpraktijk>>

Studieboek van het Jaar: Filosofische Vaardigheden II – Oefenpraktijk-  is winnaar van de Garant Studieboek van het jaar 2019!

Cursus: Wil je je in de praktijk met anderen bekwamen in deze vaardigheden? Dat kan! Ik organiseer op aanvraag online cursussen en workshop. Kijk in de cursusagenda>> op mijn website voor meer informatie.

Over Saskia van der Werff

Filosoof, creatief denker, trainer, auteur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 22 mei 2019 door in Publicaties.

Aantal bezoeken

  • 74.969 bezoeken

Translate this site

%d bloggers liken dit: