School voor Creatieve Filosofie

Saskia van der Werff-Filosoof Contact:creaschoolnl@gmail.com

Filosofische Vaardigheden II; Oefenpraktijk/€48,50

In 2019 is het vervolg op Filosofische Vaardigheden I verschenen: Filosofische Vaardigheden II; Oefenpraktijk. Dit boek is het verdiepende en uitgebreide vervolg, wederom bedoeld voor een breed geïnteresseerd publiek op hbo-niveau en universitaire niveau.

In 2018 publiceerde ik met Seline Palm het boek Filosofische vaardigheden I; Praktijkboek en we gingen er in onze praktijk mee aan de slag. Al snel ontdekten wij dat wij met dit boek aan het begin stonden van een nieuwe richting aan onze gemeenschappelijke vormingsproces: dat van de filosofische vaardigheden. Samen met studenten, cursisten, klanten, collega-filosofen en bezoekers aan onze filosofische praktijk deden wij  nieuwe ervaringen op. Deze ervaringen hebben wij vertaald in dit nieuwe boek Filosofische vaardigheden II;Oefenpraktijk. Meer aandacht is in dit nieuwe boek uitgegaan naar de ontwikkeling van leerling-gezel-meesterschap en daarbij horende filosofische methodes. Natuurlijk hebben wij ook nieuwe oefeningen voor filosofische vaardigheden toegevoegd: het terrein dat ons nog steeds verrast, boeit en inspireert.

Bestellen: Aanschafprijs €48,50 (inclusief verzendkosten/btw). Zodra we je bestelling hebben ontvangen, versturen we je een betalingslink. Als we de betalingsbevestiging hebben ontvangen, versturen we je een exemplaar. Bestellen kan via dit formulier.  Bestellen boek Filosofische Vaardigheden II; Oefenpraktijk>>

Meer info: Wil je weten welke vaardigheden in het boek aan de orde komen? Lees dan Inhoudsopgave Filosofische vaardigheden/Oefenpraktijk>>

Cursus: Wil je je in de praktijk met anderen bekwamen in deze vaardigheden? Dat kan! Ik organiseer in online cursussen en workshop. Kijk in de cursusagenda>> op mijn website voor meer informatie.

Over Saskia van der Werff

Filosoof, creatief denker, trainer, auteur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 22 mei 2019 door in Publicaties.

Aantal bezoeken

  • 68.192 bezoeken

Translate this site

%d bloggers liken dit: